Mihai Leu

Campionul mondial neinvins. Cel care, in 1998, deschide un nou capitol in viata sa, intrand in lumea raliului la volanul unui Ford Ka reusind sa castige cupa monomarca. Dragostea pentru raliu era insa mai veche, debutul facandu-si-l in 1994 la Raliul Banatului, la volanul unui Volkswagen GTI.
De aici, lucrurile au luat-o „razna”. In 2001, alaturi de Cipanu (Ciprian Solomon) obtine prima victorie in clasamentul general, la Raliul Sibiului, iar in 2003, impreuna cu acelasi Cipanu, devine campion national absolut de raliuri, la volanul unui Hyundai Accent WRC. A fost o prezenta constanta in CNR pana in 2008, cand s-a axat pe managementul unor echipe de raliu, implicandu-se de asemenea activ in dezvoltarea Campionatului National de Raliuri si fiind promotor pentru etape ca Raliul Aradului si Raliul Sibiului.
In 2018, dupa 10 ani de pauza, revine in motorsport, insa in Campionatul National de Viteza in Coasta, la volanul unui Ferrari 458 Challenge, iar anul urmator, in 2019, devine campion national la Grupa 1.
Acesta este Mihai Leu, dispus sa si puna cunostintele si experienta la bataie pentru pasionatii de lumea sport cu motor.
Tags: No tags

Comments are closed.