Rally Motorsport

MVM

CINE SUNTEM

Ai auzit vreodata de expresia: "a-ti curge benzina in vene in loc de sange"? Daca da, atunci stii ce ne poate pielea. Daca nu, te invitam sa ne cunosti. Suntem o echipa cu adevarat profesionista, care are in componenta sa campioni nationali si internationali la diferite discipline sportive. Mancam kilometri pe paine, mai ceva decat calul lui Fat-Frumos din poveste, iar cu praful pe care-l ridicam pe circuit, bagam in ceata toti zmeii din lume.

CE FACEM

Pai meseria de baza este sa testam limitele masinii si ale noastre - in orice conditii si in orice situatie. Putem spune ca suntem un set de psihologi... mai neobisnuiti. Noi ascultam masina, intelegem ce ne spune, ce ne transmite, si o aducem pana la limitele ei. Iar daca nu poate si cedeaza pe drum... schimbam tactica. Oricum, rezultatul e orice dar nu obisnuit, asta o garantam. Si vine cu stil si, mai presus de toate, profesionalism. Daca ai macar o urma din acest microb in sange, promitem ca te vei indragosti de ragetul motorului, de furtuna de praf lasata in urma ta, dar mai ales de bestia care zboara pe circuit ascultandu-ti, supusa (de cele mai multe ori), voia si spiritul de libertate.

DE CE SA NE ALEGI

Pentru ca stim ce facem. Pentru ca suntem foarte buni in ceea ce facem. Si pentru ca o facem cu stil. Oricine poate sa se creada pilot cu consola in mana, oricine poate sa viseze la curse stand in fata televizorului si uitandu se cum piloteaza altii. Noi putem sa iti transformam visul in realitate. Vino sa experimentezi cea mai pura experiental! Promitem ca te vei trezi cu un zambet mare pe buze si o experienta de neuitat in suflet!

PARTENERI

Partenerii nostri

CONTACT

Trimite-ne un mesaj

    info@mvmrallymotorsport.ro

    Adresa: TCS Racing Park, Ciolpani 012885, Ilfov